Historie og status

Jeg er født d. 27. Februar 1966 og opvokset i Trørød, nord for København.

Uddannelse og ansættelse:
Civilingeniør, elektronik, ved Danmarks Tekniske Universitet, 1991.
Ph.D. med speciale i neurale netværk, Elektronisk Institut, DTU, 1994.
Designer af højfrekvente integrerede kredse til telekommunikation, GIGA, 1995-2002.
Personlig/spirituel udvikling i Oberion ved Rolf Jackson, Builders of the dawn, 2002-2005.
Sangundervisning og musik teori ved Rytmisk Center, 2003-2004.
Latter Instruktør fra Latterinstituttet ved Hanne Gottlieb og Madan Kataria, 2003.
Goodheart Latter Coach uddannelse af Annette Goodheart (Stockholm, USA (tele) og Lyngby) 2004-2006. Arrangør af Goodheart Latter Coach uddannelserne i Europa.
Stifter JAL Music i 2004, der bl.a. sponsorerer forskellige velgørenhedsorganisationer (ex. Red Barnet) og Latterens Verdensdag.
Sangundervisning af Clara Vuust 2005-2008.
Co-writing på Brett Perkins Songwriter Retreats på Gotland, Samsø, Irland, Californien 2006-2010.
Tom Kimmel & Brett Perkins Songwriter Masterclass DAF, 2006. Annette Bjergfeldt - Grovhakket Inspiration - Sangskriverkursus DMF, Artlab 2006.
A Course In Miracles - selvstudie (Workbook summer 2007 - summer 2008)
Certificeret Goodheart Latter Coach April 2007 uddannet af Dr. Annette Goodheart.
Cathrine Sadolins Complete Vocal Technics 4 måneders intensive kursus efteråret 2007 og foråret 2009 på CVI.
Startede i Claes Wegeners Gospelkor, Conquerors i efteråret 2009.

Musik:
Min mor (Sonja Lansner) sang Nattens Dronning i Mozarts opera Tryllefløjten, da hun bar mig sin mave! Jeg har dagligt spillet klaver siden jeg startede på Trørødskolen, hvor jeg modtog klaverundervisning. Derudover har jeg modtaget undervisning i cello, og selv lært at spille bas og guitar. Da jeg var 12 år skrev jeg min første sang (klaverstykke) til min mormor ved hendes begravelse. Sammen med Frank Lansner lavede jeg musik til vores band Neo Cortex. Jeg spillede klaver i flere år med Søllerød Musikskoles Big Band, senere kaldet Tough Talk. Jeg skrev dåbssange til de nye familiemedlemmer, og adskillige sange til mine døtre Mira og Liv. I 2002 sagde jeg mit ingeniør job op for at koncentrere mig om musikken. Jeg fik en anden plads i P4s konkurrence om den bedste danske bryllupssang til Mary og Frederik. Jeg har sunget min lattersang til verdens latterdag de sidste 3 år på Rådhuspladsen og i Tivoli. Jeg afholder hjemme koncerter i min kælder, der også bruges som øvelokale og til CD-indspilninger. Jeg skriver sange og komponerer musik, synger og spiller klaver, cello, guitar og trommer. 2 lattersange er udkommet på CDen Le Hele Livet. Jeg laver klaverstykker, børnesange og popsange. Min debut CD er en EP med 5 sange, som udkom 28 November 2009 :o)

Latter:
Latter og leg er vigtig for mig. Jeg husker familie festerne, hvor mine store søskende fik os alle til at lege og le, hvilket var enormt befriende og dejligt. Med min erfaring som ingeniør i firmaet GIGA ved jeg hvor vigtigt det er, at have det sjovt på sit arbejde og hvor stærkt et pres der kan opstå i kortere eller længere perioder. Derfor tilbyder jeg firmaer og offentlige institutioner at indføre latter-gymnastik til styrkelse af de enkeltes fysik, psyke og spiritualitet. Latteren skaber en legende, åben og kreativ atmosfære, hvor synergi kan opstå.
Endvidere tilbyder jeg Goodheart-Latter-Coaching, hvor folk kan få hjælp til at grine af noget, som de har svært ved at grine af.
Med latter coaching forløses indestængt vrede, angst, kedsomhed og sorg med latter, gråd og tramp (Cathartis, efter Anne Goodhearts Laughter for Living metode). Sammen med Maj-Britt Wadum har jeg ledet Lyngby Latterklub siden 2004. Sammen med Hanne Gottlieb har jeg arrangeret GoodheartCoach (tidl. LatterCoach) kurser m. Annette Goodheart siden 2005. I 2006 er samarbejdet udvidet med svenske Pauline Salzer.

Helse/rekreation:
Kursus i Mirakler (inspirationskilde for Eckart Tolle, Lousie Hay, Marianne Wilson, Gud er), Meditation, Massage, Zoneterapi, Qi Gong, Tantra Yoga, Svømning, Cykling, TV-spil, DVD-film, Leg, Musik og Sang.

Livs-filosofi:
Livet er et stort fantastisk stykke musik der folder sig ud. Temaet slås an ved fødslen og gentager sig i utallige variationer, med stadig mere kraft og fantasifuldhed. Musikken breder sig som ringe i vandet og blander sig med andre ringe i livets store hav. Vi er en del af alt og spiller vores stemme i een stor symfoni stadigt mere ydmygt og lyttende, kærligt og givende, for til sidst i vores erkendelse, at blive til selve symfonien.

Og så afsted...

Foto af Fiona Basile