Goodheart Latter Coaching

Kom til en coaching session og opnå ny indsigt og indre ro gennem leg og latter!

Som din coach, vil jeg kunne hjælpe dig til at nå dine mål og nyde vejen dertil.
Livet kan være skønt den ene dag, men dagen efter være så problematisk, at det er lige til at græde over... eller grine af! Ved at le eller græde af et problem i vores liv, løsgøres de spændinger, der er omkring problemet. Herved forandres perspektivet til problemet og vi bliver mere kreative til at løse det.

Jeg har selv stor glæde af at få Goodheart Latter Coaching. Ingen behøver at gå alene rundt med sine problemer. Hos mig kan du trygt lette dit hjerte. Her kan du få hjælp til at se klarere på tingene og tage meningsfyldte skridt i dit liv.

Send en email eller ring mig op allerede idag!

Spørgsmål og svar

Hvordan startede du med at arbejde med latter?

Sommeren 2002 havde jeg sagt mit job op som civil ingeniør for at lave musik, men jeg savnede noget i mit nye liv. Jeg gik på internettet og googlede “latter terapi” og fandt “Latterinstituttet i Værløse”. Jeg blev overrasket af, at jeg godt kunne le, selvom jeg ikke var glad i forvejen at jeg ligefrem kunne blive glad af at le. Jeg blev uddannet Latter yoga instruktør hos Hanne Gottlieb og ledede Lyngby Latterklub med Majbritt Wadum i Lyngby Kulturhus i 6 år.

Er latter coaching det samme som latter yoga med “ho-ho ha-ha-ha”?

Nej bestemt ikke. I Lyngby Latterklub, lavede vi hovedsagligt latter yoga, hvor vi var en hel gruppe, der lavede forskellige latter yoga øvelser, hvor vi lo kunstigt indtil, at vi kunne le naturligt. I latter coaching er man kun 2 personer En coach, der kan hjælpe en klient med at le specifikt af et konkret problem. Latteren er et middel i coachingen, men ikke et mål i sig selv.

Hvorfor har vi brug for hjælp til at le?

En amerikansk undersøgelse viser, at børn ler ca. 400 gange dagligt, mens voksne kun ler ca. 15 gange om dagen. I vores opvækst og kultur lærer vi regler, der begrænser vores mulighed for at le. Ved at “aflære” disse regler kan vi le hensigtmæssigt. For når vi ler, afbalanceres kroppens kemiske stoffer fra spændinger, stress og smerte. Vi opnår forbindelse, klarhed, godt helbred, harmoni og har det sjovt samtidigt!

Hvorfor kalder du dig en Goodheart Latter Coach?

Jeg blev certificeret Goodheart latter coach i 2007. Annette Goodheart var den originale latter coach, der gennem 35 år opfandt og udviklede latter coaching. Jeg så hende demonstrere latter coaching i hendes Workshop i Stockholm 2004. Det var utroligt at se, hvordan hun kunne hjælpe folk til at transformere sig selv gennem latter og gråd. Sammen med Hanne Gottlieb og Pauline Salzer fra Sverige arrangerede vi en 3-årig latter coach uddannelse, hvor Annette Goodheart nåede at færdiguddanne og certificere 9 coaches fra Danmark og 9 fra resten af Europa. Jeg fik oversat og udgivet hendes bog: Latter Terapi - hvordan du kan le af alt det i dit liv, der ikke er så sjovt!.

Hvad har du selv fået ud af at få latter coaching?

Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Annette Goodheart. Som min latter terapeut hjalp hun mig igennem de sværeste emner, hvorved jeg genvandt min fulde kreativitet, styrke og målrettethed.
Hvis jeg sommeren 2002 i stedet for ordene “latter terapi” havde googlet de engelske ord “laughter therapy”, ville jeg allerede dengang have fundet hendes hjemmeside: www.laughtercoach.com, tihi...

Latter coaching session

Annette Goodheart coacher Per